Gervas is een 4 jaar oud jongentje, die lijdt aan Athetoid Cerebrale Parese. Toen hij zich een jaar geleden bij het programma aansloot, kwijlde hij, was hij niet in staat om te kruipen of te rollen, had hij een slechte handfunctie, had hij een slechte controle over de romp en was hij behoorlijk ondervoed.

Gervas is enorm verbeterd, het is bijna niet te geloven! Hij is in staat om zijn romp onder controle te houden en kan zonder steun zitten. Zijn handfunctie is sterk verbeterd; hij kan naar voorwerpen reiken en ze vastpakken, rolt van kant naar kant, hij kan zitten en probeert nu te kruipen. Zijn gewicht is omhooggegaan van 7,8 kg naar 11,3 kg. Het kwijlen is volledig gestopt! Ook kan hij zijn handen uitstrekken om met speelgoed te spelen wat boven hem hang en hij is in staat om met andere kinderen te socialiseren.

"Ik heb zoveel tranen gelaten terwijl ik naar de vooruitgang van mijn kind heb gekeken. Ik ben met Gervas naar drie artsen geweest en ze zeiden allemaal dat mijn kind niet zou herstellen en dat er niets aan te doen was. Ik ben bij locale medicijnmannen en predikanten geweest, en het is altijd belofte na belofte, maar voor het eerst zie ik verandering. Het hier bij Sibusiso zijn met andere moeders met allemaal hun eigen verhalen is een van de hoogtepunten van het programma geweest. Ik voel me hoopvol en bemoedigd. Ik ben erg blij dat de vaders betrokken zijn, en sinds ik bij dit Sibusiso ben gekomen, is mijn man erg behulpzaam voor ons en ondersteunend, ik hoop dat dat zo blijft. Dank je wel Sibusiso!