Elibariki Elisante is 20 jaar oud en lijdt aan Cerebrale Parese. Elibariki werd in 2006 opgenomen in het programma voor sociale vaardigheden; hij was toen nog maar zes jaar oud en kon niet zelf staan. Zowel zijn linkerhand als zijn been waren volledig disfunctioneel.

Snel naar 2020, Elibariki is een volwassen man, die werkt en zorgt voor zijn alleenstaande zieke moeder en drie jongere broers en zussen. Begin dit jaar benaderde Elibariki de leraren van Sibusiso en zei dat hij in een kapperszaak had gewerkt als assistent en dat hij er zeker van was dat hij goed mensen kon scheren, dus vroeg hulp bij het vinden van een baan om voor zijn broers en zussen te zorgen. Niemand was daar zeker van, want om iemand te kunnen scheren vereist veel precisie en concentratie. Na een paar proefpersonen te hebben gevonden, werd al snel bewezen dat hij de kunst wel degelijk goed beheerst. Om hem op weg te helpen heeft Sibusiso een scheermachine gekocht. Nu hij komt elke woensdag om de kinderen in het centrum te scheren, en eventueel op andere dagen wanneer dat nodig mocht zijn. De rest van de dagen gebruikt hij de tondeuse in zijn eigen kleine kapperszaak in de stad om wat geld te verdienen om zijn gezin te onderhouden. Het is overweldigend mooi om te zien hoe ons kind is gegroeid van het niet kunnen lopen tot zo'n verantwoordelijke, onafhankelijke jongeman. Zoals de missie van Sibusiso gaat, hij is geholpen om zichzelf te helpen, en iedereen is erg trots op wat hij heeft bereikt.

“Ik kan Sibusiso nooit genoeg bedanken of terugbetalen voor de steun die ze mijn jongen hebben gegeven sinds hij zo klein was. Eerst had ik nooit gedacht dat hij zou kunnen lopen, en nu ik me bedenk dat hij degene is die me voedt en voor me zorgt, geeft me dat zoveel vreugde. Ik wil andere ouders en de hele gemeenschap aanmoedigen om kinderen een kans te geven, ze zijn tot zoveel in staat. Hij heeft zoveel respect verdiend en hij heeft zelfs enkele van de leerkrachten van de normale scholen als klant, en bij hen was er op school geen plaats voor Elibariki”, aldus zijn moeder, Happiness Elisante.